Geri Hareketler 3: Mars Gerilemesi


Enerji kaynağı, erillik ile bütünleşen bir simgeselliğe sahip Mars’ın gerilemesi her 2,5 yılda bir gerçekleşir ve yaklaşık 3 ay sürer. Mars enerjisini geri çektiğinde, bu enerjiye ihtiyaç duyan pek çok olay yavaşlar, gecikir, ertelenir, yarım kalır. Mars bedensel olarak güç gerektiren işler ile de bağlı olduğu için, fiziksel enerji gerektiren işlerde olumsuz temalara yol açabilir. İnsanı, Merkür retrosu kadar enerji yoksunu bırakan Mars, hayatın eski hızını isteyen kişiler için sorun yaratan bir dönemdir.

Bu dönemde alacağı olumsuz açılar ile de retro döneminin etki derecesi değişen Mars, çoğu zaman kişiyi çeşitli kazalar ile baş başa bırakır. Dikkat dağınıklığı, sakarlık, kontrolsüz güç, telaş, sabırsızlık bu dönemde sonu kazalara dönüşen problemler olarak saklı tutulamaz hale gelebilir.

Koşmaya hazırlanan kişi, olay ve projeler için bir toparlanma dönemi olarak değerlendirilirse, avantaj olarak kullanılabilir. Enerjinin kendini sakladığı bu özel dönem, aynı zamanda retro bitiminden sonra artmış bir mücadele gücü verir. Kişi, gecikmiş iş ve önemsenmemiş hastalıklarını bu dönemde kontrol ettirebilir.

En iyi dileklerimle,
Astrolog Oğuzhan Ceyhan
ceyhanoguzhan@gmail.com

http://www.ntvmsnbc.com/id/24936744/